جستجوی پیشرفته

نیسان رونیز بهتر است یا سانگ یانگ موسو؟ مقایسه جامع دو خودرو برای آفرود

نیسان رونیز یا سانگ یانگ موسو

نیسان رونیز بهتر است یا سانگ یانگ موسو؟ مقایسه جامع دو خودرو برای آفرود

نیسان رونیز یک هیولای محبوب ژاپن است که از سال 82 بر روی خط تولید پارس خودرو قرار گرفته است و در سال 89 تولید این خودرو در ایران متوقف شد با این وجود همچنان بازار خرید و فروش این خودرو به دلیل توانایی بالای آن در آفرود داغ است در مقابل آن سانگ یانگ موسو که قبل از ورود موهاوی  بهترین شاسی بلند کره‌ای بازار ایران بود، ایستاده است.

رونیز بهتر است یا موسو؟

در این مقاله می خواهیم به بررسی و مقایسه نیسان رونیز و سانگ یانگ موسو که قلب تپنده آن در شرکت بنز تولید شده است بپردازیم.

نیسان رونیز

بی شک این خودرو پدیده‌ای است که شرکت نیسان در تلاش است کراس اووری مانند رونیز را تولید کند اما غافل از این خودرو یک پدیده است و هیچ وقت خودرویی مانند آن توسط هیچ شرکت خودروسازی طراحی و تولید نخواهد شد. این هیولای تکرار نشدنی جزء پدیده هایی هست که صنعت خودروی ژاپن را به جهان بیشتر شناساند و با بیراهه نوردی های خستگی ناپذیر که با بدنه‌ای مستحکم انجام می دهد ورزش آفرود را به خوبی برای همه معرفی کردند.

مشخصات فنی نیسان رونیز

این خودرو با موتور چهار سیلندر خطی با حجم موتور 2400 سی‌سی با توان تولید 160اسب بخار و گشتاور208 نیوتون متر به بازار جهانی معرفی شد که نیروی تولید شده توسط موتور با گیربکس پنچ سرعته دستی به چهار چرخ این خودرو انتقال می دهد. شتاب این خودرو نسبت به خودرو ها هم رده متوسط است این خودرو در 15 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر می رسد. همچنین حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعت است و وزن این خودرو 1700 کیلوگرم است.

مشخصات فنی نیسان رونیز

مصرف سوخت

مصرف سوخت این خودرو در داخل شهر به 13 لیتر در هر 100 کیلومتر می رسد اما در جاده ها این مصرف به 9 لیتر در هر 100 کیلومتر کاهش می یابد. به صورت ترکیبی مصرف این خودرو در هر 100 کیلومتر 11 لیتر بنزین مصرف می کند همچنین باک این خودرو 60 لیتر بنزین در خود جای می دهد.

رونیز در آفرود

رونیز نسبت به شاسی بلند های قدیمی موجود در ایران عملکرد نرمی در مجموعه کلاج، فرمان وگیربکس خود دارد اما کمک فنر های این خودرو مانند نیسان پاترول سخت بوده و در هنگام آفرود، سواری سختی به شما می دهد. ترمز های عقب این خودرو  به صورت کاسه‌ای و ترمز های جلوی آن به صورت دیسکی است.

همچنین استهلاک این خودرو پایین بوده و با اینکه بسیاری از قطعات یدکی نیسان رونیز، قیمت بالایی دارند اما این قطعات به راحتی در بازار پیدا می شوند و برعکس خودروهای قدیمی صاحبان رونیز دغدغه‌ای برای تامین قطعات و لوازم یدکی خودروی خود ندارند.

رونیز در افرود

امکانات نیسان رونیز

از امکانات رفاهی این خودرو می توان به شیشه بالا بر برقی، فرمان هیدرولیک، تهویه دستی، آینه های جانبی برقی و روکش های پارچه‌ای اشاره کرد امکانات رفاهی این خودرو حتی کم تر از رنو تندر است و مواردی مانند ایربگ و ترمز ABS را ندارد.

سانگ یانگ موسو

سانگ یانگ موسو شاسی بلند کره‌ای است که در سال 1993 طراحی و تا سال 2005 تولید شد همچنین موتور های استفاده شده در این خودرو توسط شرکت بنز تولید شده است این خودرو از سال 1382 تا 1388 در شرکت مرتب مونتاژ و روانه‌ی بازار شد. این خودرو در بین شاسی بلند سواران و آفرود بازان به کرگدن مشهور است. یکی از دلایلی که به این خودرو در بازار ایران کم توجه شد طراحی ظاهری این خودرو بود که از نمای جانبی کمی بد قواره به نظر می رسد همچنین چراغ ها و جلو پنجره کوچک این خودرو نشانی از یک خودروی قدرتمند ندارد.

مشخصات فنی سانگ یانگ موسو

این خودرو با دو موتور شش سیلندر با حجم 3200 سی‌سی که توان تولید 220 اسب بخار با گشتاور 307 نیوتون متر و موتور چهار سیلندر آن با حجم موتور 2300 سی‌سی با توان تولید 150 اسب بخار و گشتاور 250 نیوتون متر روانه‌ی بازار شده بود که گیربکس 5 سرعته دستی و 4 سرعته اوتوماتیک روی این خودرو نصب شده بود. همچنین موتور های این خودرو تحت لیسانس شرکت خودرو سازی بنز ساخته شده بود.

این خودرو در 9 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر می رسد و حداکثر سرعت این خودرو 180 کیلومتر بر ساعت است.

مشخصات فنی سانگ یانگ موسو

مصرف سوخت

میزان مصرف سوخت این خودرو در داخل شهر به 18 لیتر در هر 100 کیلومتر و در جاده ها این میزان به 13 لیتر در کیلومتر کاهش می یابد اما به صورت ترکیبی مصرف سوخت سانگ یانگ موسو 15 لیتر در هر 100 کیلومتر است. همچنین باک این خودرو 75 لیتر بنزین را در خود جای می دهد.

سانگ یانگ موسو در آفرود

اتاق این خودرو در هنگام آفرود تکان های زیادی دارد همچنین موتور 4 سیلندر این خودرو برای آفرود بسیار ضعیف است و مناسب سفر های داخل شهری است و صاحبان این خودرو از گیربکس 5 سرعته این خودرو  ناراضی هستند. اما موتور 6 سیلندر این خودرو دارای قدرت کافی برای آفرود را دارد اما در عوض مصرف سوخت این موتور بسیار زیاد است.

سواری نرم و راحت این خودروی دو دیفرانسیل توجه بسیاری از آفرود بازان را به خود جلب کرده است. موتور، توانایی حرکت در مسیر های صعب العبور، سیستم تعلیق خوب، استهلاک کم ، قطعات با کیفیت و امکانات بالا از جمله دلایلی است که صاحبان این خودرو از رانندگی با سانگ یانگ موسو لذت می برند.

موسو در آفرود

این خودرو دارای سه نوع سیستم تعلیق است که از حالت L4 برای آفرود و حرکت در جاده های صعب العبور با سرعت پایین و قدرت بالا، حالت H4 برای جاده های کوهستانی، لغزنده و سربالایی، در نهایت حالت H2 که برای رانندگی در جاده های شهری استفاده می شود

استهلاک و هزینه نگهداری موسو

خرید سانگ یانگ موسو با استهلاک با توجه به مدت زمان زیادی که از اخرین حضور این خودرو در بازار جهانی می گردد،  بسیار پر هزینه و پر دردسر است. بنا به این شرایط که حتی خودروهای تویتا نیز لقب کم استهلاک ترین خودرو های جهان را دارند، خرید یانگ سانگ موسو دست دوم متعلق به ۱۵ سال پیش به صرفه تر است.

امکانات سانگ یانگ موسو

این خودرو دارای ایمنی بسیار زیادی است همچنین سومو به ایربگ، ترمز ABS میله ها دری درون در ها و سیستم های مانند:  TCS، ABD، TOD، EBD، ECS است که هر کدام از این سیستم های پیشرفته  در مواقع و شرایط دشوار و سخت مانند آفرود به کمک راننده می آیند تا بتواند با خیالی آسوده تر به رانندگی ادامه دهد.

مقایسه موسو با رونیز

موسو با دو موتور 4 و 6 سیلندر وارد بازار ایران شده است که موتور 4 سیلندر این خودرو بسیار ضعیف است اما موتور 6 سیلندر این خودرو در نوع خود نیروی بسیار خوبی را در اختیار موسوی 1.9 تنی قرار می دهد در مقابل آن نیسان رونیز قرار دارد که در ایران فقط با موتور 4 سیلندر موجود است که این موتور، بسیار قدرتمند تر از موتور 4 سیلندر موسو و ضعیف تر موتور 6 سیلندر این خودرو است. موتور های موسو توسط شرکت آلمانی بنز ساخته شده و دارای استاندارد اروپایی است. بصورت کلی سانگ یانگ موسو موتور بهتری نسبت به نیسان رونیز دارد.

مقایسه رونیز با موسو

موسو و نیسان هردو شاسی بلند هایی هستند که برای رانندگی و آفرود سواری بسیار مناسب هستند. اما در کل سانگ یانگ موسو امکانات بیشتری نسبت به رونیز دارد و مجهز به سیستم های پیشرفته از جمله ترمز ABS و سیستم پایداری مانند TSC و ESC است.

هیچ یک از این امکانات و ویژگی ها در نیسان رونیز دیده نمی شود. بنابراین توصیه‌ی ما برای خرید یک شاسی بلند خوب برای آفرود بین این دو گزینه، سانگ یانگ موسو 6 سیلندر است.

 

مقایسه-موسو-با-پاجرو

مقایسه موسو با پاجرو

میتسوبیشی با خودرو های بی نظیر گالانت و لنسر و  پاجرو در ایران میان برند های خاص و محبوب  قرار گرفته است. پاجرو مانند پرادو در دو نوع اتاق ۵ درب و ۳ درب طراحی و وارد ایران شد که در بخش زیر تفاوت این دو ماشین را به صورت کامل توضیح خواهیم داد:

مشخصات بدنه

نوع بدنه

SUV

SUV

ابعاد بدنه

۴۷۶۵ در ۱۸۷۵ در ۱۹۰۰ میلی متر

۴۷۱۵ در ۱۸۶۴ در ۱۷۳۵ میلی متر

فاصله بین دو محور

۲۷۷۹ میلی متر

 ۲۶۳۰ میلی متر

تعداد سرنشین

۵ نفر

۵ نفر

وزن

۲۱۷۵ کیلو گرم

۱۹۲۰ کیلو گرم

قوای محرکه

نوع پیشرانه

خورجینی

خطی

حجم پیشرانه

۳۸۰۰  سی سی

۳۱۹۹  سی سی

تعداد سیلندر

۶ عدد

۶ عدد

تعداد سوپاپ

۲۴ عدد

۱۲ عدد

توربوشارژر

ندارد

ندارد

سوپرشارژر

ندارد

ندارد

حداکثر گشتاور

۳۲۹ نیوتون متر در ۲۷۵۰ دور در دقیقه

۳۰۷نیوتون متر در ۴۷۰۰ دور در دقیقه

حداکثر توان

۲۵۰ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه

۲۲۰ اسب بخار در ۶۵۰۰ دور در دقیقه

زمان رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت

۱۰.۸ ثانیه

۹.۸ ثانیه

حداکثر سرعت

۲۰۰ کیلومتر بر ساعت

۱۸۰ کیلومتر بر ساعت

مصرف سوخت

میزان مصرف سوخت شهری

۱۷.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

میزان مصرف سوخت در بزرگراه ها

۱۱.۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

میزان مصرف سوخت ترکیبی

۱۳.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

۱۲.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

حجم باک

۸۸ لیتر

۷۳ لیتر

سیستم استارت – استاپ

ندارد

ندارد

سیستم انتقال قدرت

نوع جعبه دنده

خودکار

دستی

تعداد دنده

۵

۵

دیفرانسیل لغزش محدود

ندارد

ندارد

محور محرک

چهار چرخ

چهار چرخ

شاسی

سیستم فرمان

هیدرولیک

هیدرولیک

ستون فرمان تلسکوپی

دارد

ندارد

سیستم بازاریابی انرژی ترمز

ندارد

ندارد

سیستم ترمز جلو

دیسکی

قابلیت های ایمنی و کنترلی خودرو

سیستم ترمز ضد قفل ABS

دارد

دارد

سیستم تقسیم نیروی ترمز EBD

دارد

دارد

سیستم کنترل پایداری خودروی ESP

دارد

دارد

سیستم کنترل تراکشن

دارد

ندارد

سیستم ترمز اضطراری خودکار

ندارد

ندارد

سیستم حفظ خودرو بین خطوط

ندارد

ندارد

سیستم کمکی حرکت در سربالایی  HAS

دارد

ندارد

کروز کنترل

دارد

ندارد

کروز کنترل تطبیق پذیر

ندارد

ندارد

تشخیص نقاط کور

ندارد

ندارد

سیستم کمکی پارک خودکار

ندارد

ندارد

ایموبلایزر

دارد

ندارد

ورود و خروج بدون کلید

ندارد

ندارد

فشار باد تایر ها

ندارد

ندارد

تایر های پنچر رو

ندارد

ندارد

کیسه هوای راننده

دارد

دارد

کیسه هوای سرنشین

دارد

ندارد

کیسه هوای کناری

دارد

ندارد

کیسه هوای پرده ای

دارد

ندارد

پیش کشنده کمربند ایمنی

دارد

ندارد

تفاوت-موسو-2300-با-3200

تفاوت موسو 2300 با 3200

 این دو خودرو توسط فردی به نام KEN GREENLY از بخش هنر کالج سلطنتی لندن طراحی شده واز لحاظ ظاهری برای یک افرود طبق کارشناسی خودرو موسو قابل قبول است. در جدول زیر اطلاعات کامل و کلی تری در رابطه با دو طراحی سانگ یانگ موسو را مشاهده می کنید:

موسو ۲۳۰۰

موسو ۳۲۰۰

مشخصات ظاهری

شاسی بلند

شاسی بلند

نوع بدنه

یکپارچه

یکپارچه

نوع شاسی

نسل اول

نسل اول

نسل(کد)

۱۸۲۵ کیلوگرم

۱۹۳۰ کیلوگرم

وزن خالص

۴۶۶۰ میلی متر

۴۷۱۵ میلی متر

طول

۱۸۶۰ میلی متر

۱۸۶۴ میلی متر

عرض

۲۶۳۰ میلی متر

۱۷۳۵ میلی متر

ارتفاع

۲۶۳۰ میلی متر

۲۶۳۰ میلی متر

فاصله محور ها

۵

۵

تعداد سرنشین

۲۳۵/۷۵R15

۲۵۵/۷۰R15

ابعاد و نوع کلاسیک

مقایسه-موسو-با-سوزوکی

 مقایسه موسو با سوزوکی

این دو خودرو از لحاظ ظاهری متفاوت بوده و حجم پیشرانه ماشین سوزوکی از موسو بیشتر بوده و سرعت آن نیز بیشتر است. در جدول زیر تمام مشخصات فنی، مصرف سوخت و مشخصات طاهری این دو خودرو را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم:

SUV

SUV

نوع بدنه

۴۴۶۵ در ۱۸۸۰ در ۱۷۳۵ میلی متر

۴۴۷۰ در ۱۸۱۰ در ۶۱۹۵۰ میلی متر

ابعاد بدنه

۲۷۴۱ میلی متر

۲۶۳۹ میلی متر

فاصله بین دو محور

۵

۴

تعداد سرنشین

۱۸۸۷ کیلوگرم

۱۵۵۲ کیلوگرم

وزن

خطی

خطی

نوع پیشرانه

۲۳۰۰ سی سی

۲۴۰۰ سی سی

حجم پیشرانه

۴

۴

تعداد سیلندر

۱۶

۱۶

تعداد سوپاپ

ندارد

ندارد

توربوشارژر

ندارد

ندارد

سوپرشارژر

    ۱۴۸اسب بخار در ۵۵۰۰ دور در دقیقه

۱۶۹ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه

حداکثر توان

۲۱۴ نیوتون متر در ۴۶۰۰ دور در دقیقه

 

۲۲۷ نیوتون متر در ۳۸۰۰ دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

۱۲ ثانیه

زمان رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت

۱۷۰ کیلومتر بر ساعت

۱۷۵ کیلومتر بر ساعت

حداکثر سرعت

۱۷۰ کیلومتر بر ساعت

۹.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

میزان مصرف سوخت ترکیبی

۷۵ لیتر

۶۶ لیتر

حجم باک

ندارد

ندارد

سیستم استارت – استاپ

۱۱.۲ لیتر در۱۰۰ کیلومتر

میزان مصرف سوخت شهری

خودکار

خودکار

نوع جعبه دنده

۶

۴

تعداد دنده

چهارچرخ

چهارچرخ

محور محرک

دارد

ندارد

سیستم فرمان

نظرات-دارندگان-موسو

نظرات دارندگان موسو

این خودرو به دلیل قدرت موتور، امنیت و کیفیت قطعات با توجه به قیمت های ماشین های کم توان چینی بسیار با ارزش بوده و این برند از قدیمی ترین برند های ماشین های کره ای است. چند نمونه از نظرات و انتقادات کسانی که صاحب این خودرو هستند:

  1. اگر سرویس خودرو به موقع و توسط افراد ماهر و آگاه در این زمینه انجام شود، ماشینی فوق العاده و بی ازار می باشد.
  2. ماشین خیلی خوب و پر قدرتی است که بسیار با دوام و جادار است.
  3. موتور ماشین خیلی عالی و پر قدرت است و زیر، بند و شاسی خیلی قوی و مصرف چهار سیلندر جاده خیلی عالی است.
  4. ارزش خرید این خودرو خیلی بیشتر از قیمت گذاری هی داخلی است و استحکام و امنیت را با این خودرو تجربه کنید.

کلام آخر

شما می توانید این ماشین ها را در بازار خودرو به صورت دست دوم خریداری نموده و در صورت نیاز تجهیزات به سایت دودف مراجعه کید. همچنین این ماشین ها ار با قیمت های مناسب اما با قوانین سنگین اجاره کنید که ریسک بزرگی به نظر می رسد.شما می توانید تجربیات آفرود خود را با رونیز و موسو برای ما کامنت کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

Comments (23)

  • مصطفی Reply

    موسو ضعف آلیاژ و طراحی داره و تو فشار زیاد دووم نمیاره،حتی شاسی پاره میشه!!!
    ساختار رونیز بسیار با دوام تر هست

    1400-07-03 at 11:53
    • دو دف Reply

      دقیقا همینطور هست. موسو بسیار ماشین سنگین و پر اصطحلاکی هست و هزینه نگهداریش هم بسیار بالاست. ممنون از نظر بسیار دقیق و فنی که دادید.

      1400-08-23 at 15:12
    • مهدی رستمی Reply

      سلام .یا نمی‌دونید شاسی چیه یا نمی‌دونید پارگی به چی میگن و یا نمی‌دونید موسو کدام ماشین هست .یه مورد از آسیب شاسی موسو در اثر فشار به من معرفی کنید و جایزه بگیرید .

      1401-09-11 at 19:07
      • رضا Reply

        شاسی این ماشین آنقدر غوله دفعه اول دیدم وحشت کردم.پارکی شاید تو رانندش اتفاق بیوفته ولی تو شاسی نه

        1402-06-09 at 08:20
    • ارش Reply

      جاله که موسو با الیاژ المانی دووم نمیاره ولی رونیز با الیاژ مونتاژ چینی دووم میاره!:/

      1402-05-21 at 18:03
  • رضا Reply

    من ۴ساله موسو دارم و ۲ساله که خدمات خودرویی سانگ یانگ انجام میدم و گاراژ داریم برای نمونه فقط یه دونه موسو به من نشون بدید که شاسیش پوسیدگی داشته باشه پارگی پیش کش
    موسو ۴ از هر جهت از رونیز سر تره چه قدرت چه شتاب چه سواری چه هزینه های نگهداری چه امکانات

    1401-01-20 at 23:03
    • دو دف Reply

      امکانات موسو و راحتی موسو رو کمتر ماشینی داره مخصوصا صندلی های عقب. ولی هزینه نگه داری موسو بسیار بسیار بالا هست. در مورد شاسی شاید حق با شما باشه ولی بقیه موارد:
      به طور مثال هر تعویض روغن 9 لیتر برای موسو هست و 4 لیتر برای رونیز.
      دیسک های موسو تقریبا هربار یا یکبار درمیون نسبت به نوع رانندگی باید تعویض بشند ولی رونیز خیر.
      وزن ماشین خیلی استهلاک لوازم و قطعات رو میبره بالا و مخصوصا موتور بنز خیلی هزینه نگداریش از موتور نیسان بیشتره.
      خرید و فروش موسو بسیار سخت تر از رونیز هست. رونیز پول نقد هست.
      شتاب موسو بسیار خوب هست محصوصا 3200 نه 2300 سی سی. ولی قدرت رونیز خیلی بیشتر هست مخصوصا کمک سنگین.

      1401-01-26 at 16:21
    • مانی تنوری Reply

      موسو بسیار ماشین خوبی هست. این رو بدونید که متور بنز با نصبت تراکم بالا حتما باید بنزین سوپر بزنید در غیر این صورت متور بی دلیل در فشار هست که دوستان با کمی تحقیق در این مورد متوجه میشوند که متور این خودرو از توان بسیار بالایی برخوردار است هم ۴ و هم ۶ این خودرو. نگهداری این ماشین مثل نگهداری بنز هست. و سواری که به شما میدهد بی نظیر است.حتما از بنزین با اوکتان بالا استفاده کنید تا ببینید که بسیار کم اصتحلاک است. قاتل این ماشین بنزین معمولی و روغن بد است. بهترینش موسو ۶ سیلندر با گیربکس دستی است که شتاب و قدرت بسیار عالی نرم و راحت همراه با بروز ترین آبشن ها برای آفرود (tcs ebd abs و افلاک ) که میتونه با پرادو ۶ در یک رده قرار بگیرد. شاسی بسیار مهکم با فنر بندی عالی و مدرن کمک های الکترونیکی هوشمند. و این رو بگم که ۶ سیلند را با متور m104 amg مرسدس و گیربکس awd هوشمند. و انتقال نیرو به 4wd این خودرو رو کاملا خواص میکند. بنظر من زاهر موسو از رونیز زیباتر است البته این سلیقه ای است.

      1401-07-08 at 20:33
  • محمد Reply

    اصلا با این گاری قابل مقایسه نیست رونیز هیچ ماشینی نیست موسو عالیه از همه لحاظ سرتره

    1401-03-29 at 01:33
  • محمد Reply

    موسو خیلی بهتره رونیز اشغاله

    1401-06-16 at 12:14
    • الف Reply

      پاترول از جفتشون کم استهلاک تره و میشه کلی آپشن بش اضافه کرد
      هیچ جا هم آدمو نمیزاره
      لوازمش هم همون لوازمه نیسانه

      1402-07-04 at 10:43
  • مهدی حسینیان Reply

    هرخودرویی مزایا و معایبی داره نه چیزی صرفا خوبه نه بد، همه چیز نسبیه ، راحتی سواری ، قدرت موتور ، شتاب گیری ، بیصدابودن موتور ، سرعت بالا در اسفالت ، چهارچرخ هوشمند ، سواری بسیارنرم و کمکهای عالی و خیلی موارددیگه باعث برتری موسو میشه اما درمقابل تحمل بیشتر گرما و محیطهای گرمسیری ، اصطحلاک کمتر و دوام بیشتر ازمزایای رونیزه درصورتیکه سواری خشک و ناراحتی داره درسربالایی ها ذلیله ، درکوچکترین شیب نیازمند کمک سنگین میشی و الی اخر ، پس باید مزایا و معایب راسبک سنگین کنید و بعد تصمیم بگیرید کدام به مزای شما سازگارتره ، من هردو راداشتم و دارم ، سالها رونیزداشتم ، الان هم موسو شش سیلندر دستی دارم ، مثلا یکبار با رونیز ازیه تپه بالا رفتم گاردان عقب تاب برداشت اما همونجا را بارها با موسو رفتم هیچ اتفاقی نیفتاد ، بااین حال هیچکدام رنجرور کلاسیک نمیشن که قدیمها داشتیم

    1401-08-03 at 19:57
    • دو دف Reply

      دقیقا فرمایشات شما صحیح هست. هر خودرویی بسته به نیازی که مصرف کننده داره خوب یا بد میشه و معمولا باید نیازها اولویت بندی بشند و در کفه ترازو ببینیم چی داریم به دست میاریم و چه جیزی رو ازش چشم پوشی میکنیم.

      1401-08-03 at 21:07
  • مهدی رستمی Reply

    این مقایسه در کل اشتباه هست .یه ماشین با سیستم هایی Abs Ebs Ebd Tcs Esc که هنوز در کمتر ماشینی در ایران دیده میشه.سیستم پایداری الکترونیکی که حتی‌‌
    پرادو از اون بی بهره مونده تا الان را با یک ماشین که حتی چهار تا درب این خودرو با هم قفل نمیشه منظورم نداشتن قفل مرکزی هست را نمیشه مقایسه کرد

    1401-09-11 at 19:03
    • دو دف Reply

      سلام دوست عزیز. در اینکه موسو بسیار نکات مثبتی داره شکی نیست ولی خوب نکات منفی کمی هم نداره. رونیز قفل مرکزی داره اگر هیچی نداشته باشه 🙂

      1401-09-21 at 12:42
  • رینگ Reply

    رونیز هیولاییه که تموم دنیا رو انگشت به دهان کرده و تا ابد هم خواهد کرد ، یعنی دیگه رو دست رونیز نبوده و نخواهد امد ، !! نکنه خودت که مقاله رو نوشتی ازین هیولا داری ، مراقب باش به مردم اسیب نزنه هیولات ، من هم رونیز داشتم هم موسو و الانم لندکروز مدل ۲۰۰۳ اتاق صد دارم ، انواع پاجرو چهار سیلندر و شش سیلندر و اتوماتش هم داشتم ، از هایلوکس و … بگیرید تا ویتارا ، بدترین رانندگی که تموم این ماشینها دیدم همون رونیز بوده ، صدای وحشتناک موتور توی کابین ، قدرت ضعیف در دور گرفتن و مصرف بالا و اسطهلاک بالا و اپشن کم و در حد پیکاپ و صندلیهای به شدت خسته کننده و فضای ردیف دوم بشدت کم و … ، دیگه از چیش بگم نمیدونم ، فقط تنها حسن رونیز اینه که مالکینش فکر میکنن لندکروزه ماشینشون و اخرتشه و دیگه رو دست نداره درحالیکه باید گفت زهی خیال باطل ، و حسن دیگه ش هم که بنظرم بهترین حسن رونیزه اینه که خودروییه که لوازم جانبی آفرودی خوب سوار میشه روش و جواب میده ، مثلا سپرهای افرودی و رینگ و لاستیک و باربند و … در کل خوب میشه بزکش کرد ، امیدوارم هیولا سواران محترم از دستم رنجیده خاطر نشده باشن ، درضمن کرکدن هم لقب میتسوبیشی پاجرو هستش نه موسو

    1401-12-29 at 12:43
    • رامین Reply

      واقعا گل گفتی اگه رونیز با ۲۰۰ نیوتن هیولا باشه بلیزر با ۴۰۰ نیوتن متر یا لندکروزر با ۲۲۰ اسب باید اژدها باشند آخه یکی نیست بگه مومن خدا رونیز با ۱۶۰ اسب و ۲۰۵ نیوتن که خیلی از موسو چهارسیلندر ۱۵۰ اسبی و ۲۵۰ نیوتنی سرتر نیست هیچ شاید ضعیفتر هم باشه چون در آفرود گشتاور در دور پایین حرف اول رو میزنه مثل موسو و لندکروزر و بلیزر

      1402-04-04 at 14:46
    • رضا Reply

      موسو در زبان کره ای یعنی کرگدن

      1402-06-09 at 08:27
  • علی Reply

    سلام عزیزان من میخام موسو3200دنده بخرم عزیزانی که داشتن راهنمایی کنن الان بعد از چندین سال ارزش خرید داره یانه بدون تعصب راهنمایی کنید

    1402-02-01 at 18:03
    • سعید Reply

      سلام دوست عزیز حتما شک نکن موسو بهترین ماشینی که تو این رنج قیمت میشه خرید و خیلی خیلی سر تر از رونیز من به صورت خیلی اتفاقی مجبور به خرید موسو شدم ولی الان با هیچی حاضر نیستم عوض کنم .
      ۳۲۰۰ اتومات

      1402-03-14 at 23:24
      • رضا Reply

        سلام منم دوست داشتم پاجرو ۶ سیلندر یا رونیز بخرم
        پولم نرسید موسو ۶ سیلندر دنده خریدم
        قطعات سخت تر از رونیز کیر میاد ولی آنقدر خوبه که دیگه حاظر نیستمبا هیچ ماشینی عوضش کنم

        1402-06-09 at 08:26
  • بابک Reply

    در ارتباط با هزینه نگهداری ،موسو لوازمش گران تر است و کمتر از رونیز پیدا می شود
    در ارتباط با قدرت در آفرود و انرود ، موسو ۶ سیلندر قوی تر از رونیز است اما حساسیت بالایی در زمان فشار و تنش دارد…سنسورهای برقی ، کیفیت سوخت ، …
    در ارتباط با هزینه نگهداری ، رونیز در ایران عاقلانه تر و به صرفه تر است…هر چند سواری موسو راحت تر است
    اگر برای آفرود سنگین یا مناطق کوهستانی می خواهید، پاترول بهتر از بقیه آفرودی ها است ، اگز در مناطق جنگلی یا ماسه و گل می خواهید استفاده کنید تویوتا بیشتر به کارتان می آید.‌‌.‌چابک تر است
    درمجموع با این شرایط تحریم و گرانی قطعه و هزینه نگهداری ، به نظر بنده نیسان پاترول به عنوان خودروی دوم بهترین گزینه است…

    1402-04-30 at 15:16
  • حسین Reply

    دوستان موسو اتوماتیک مشکل قدرت در بحث آفرود داره؟

    1402-07-15 at 12:56

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *