جستجوی پیشرفته

همه چیز در مورد نیسان رونیز برای آفرود

همه چیز در مورد نیسان رونیز برای آفرود

همه چیز در مورد نیسان رونیز برای آفرود

زمانی که در ایران به ماشین های SUV وجود نداشت شرکت نیسان خودرویی را برای گرفتن بازار خودرو های SUV طراحی و تولید کرد و نام آن را پالدین گذاشت و پارس خودرو با توجه به نیاز بازار ایران به خودروی SUV تولید این خودرو را در ایران به عهده گرفت و نام آن را رونیز گذاشت که نام یکی از شهرستان های استان فارس است.

این خودرو به دلیل کیفیت بالا و نیاز آن زمان بازار باعث شد رونیز مورد استقبال ایرانیان قرار بگیرد  این خودرو از سال 1382 تا سال 1389 بر روی خط تولید پارس خودرو قرار گرفته بود. در ادامه این مقاله به بررسی نیسان رونیز این خودروی ژاپنی و ویژگی های آن در آفرود خواهیم پرداخت.

مشخصات فنی نیسان رونیز

مشخصات فنی نیسان رونیز

شرکت نیسان برای این خودرو یک موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه با حجم موتور 2400 سی سی طراحی و ساخته است که دارای 160 اسب بخار قدرت و 208 نیوتون بر متر گشتاور است همچنین این خودرو مجهز به یک گیربکس 5 سرعتیه دستی است که نیروی تولید شده توسط موتور را به چهار چرخ انتقال می دهد.

این خودرو در 15 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می رسد و حداکثر سرعت آن نیز 161 کیلومتر بر ساعت است.

مصرف سوخت نیسان رونیز

مصرف سوخت این خودرو در مسافرت های داخلی شهری به 16 لیتر در هر صد کیلومتر می رسد و در جاده های برون شهری مصرف سوخت نیسان رونیز به 12 لیتر در هر 100 کیلومتر می رسد و به صورت ترکیبی مصرف سوخت این خودرو 14 لیتر در هر 100 کیلومتر است. این خودرو به دلیل وزن زیاد و ضعف موتور، مصرف سوخت بسیار بالایی دارد به همین دلیل این خودرو برای بنزین عطش سیری ناپذیری دارد.

رونیز بهتر یا پاژن برای فهمیدن این موضوع کلیک کنید.

امکانات رفاهی نیسان رونیز

امکانات رفاهی نیسان رونیز

رونیز یک خودروی با کیفیت اما با امکانات رفاهی بسیار کم است از امکانات رفاهی این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فرمان هیدرولیک
  • شیشه بالا بر برقی
  • آینه های جانبی برقی
  • تهویه دستی
  • ایربگ ندارد
  • صندلی ها به صورت دستی تنظیم می شود
  • مجهز به سیستم ترمز ABS است

موارد بالا تنها امکانات رفاهی نیسان رونیز هستند.

نیسان رونیز در آفرود

نیسان رونیز در آفرود

نیسان رونیز یک خودروی شاسی بلند مخصوص آفرود است که شاسی و بدنه آن مستقل هستند و دارای دنده کمکی است که باعث می شود این خودرو از خودرو های کراس اووری مانند سانتافه، تویوتا راو4 کیا اسپورتیچ و … برتر باشد. کمک فنر های این خودرو بسیار سخت است و در زمان آفرود نیروی وارد شده از طرف موانع را به سرنشینان خودرو انتقال می دهد اما صاحبان رونیز می توانند با صرف هزینه و تعویض کمک فنر های آن، سواری نسبتا نرمی از این خودرو بگیرند. اما این خودرو در قسمت کلاج، گیربکس و فرمان عملکرد بسیار نرمی دارد و در زمان آفرود کنترل خودرو به صرت کامل در اختیار راننده قرار می گیرد.

کلام آخر

با وجود این که تولید نیسان رونیز در سال 1389 متوقف شده است با این حال شرکت های سایپا و ایرانخودرو به تامین قطعات آن می پردازند به همین دلیل لوازم یدکی و قطعات این خودرو در بازار به راحتی پیدا می شود البته شرکت های سایپا و ایرانخودرو تا سال 1399 متعد به تامین قطعات این خودرو بود. همچنین تولید این خودرو سیاست های مختلفی را در پشت خود داشت به همین دلیل این خودرو را بسیار ساده طراحی و تولید شده و بر کیفیت و میزان استحکام این خودرو تاکید شده است به همین دلیل بسیاری از افراد طراحی این خودرو را دوست ندارند. ما در این مقاله به بررسی خودروی نیسان رونیز پرداختیم شما هم نظرات خوددتان در مورد نیسان رونیز برای ما در سایت دودف کامنت کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *