پاور بانک و انواع آن
پاور بانک چیست؟ چرا به همراه داشتن پاور بانک از واجبات سفر است؟ در این مطلب از سایت دودف در نظر داریم شما را با پاور بانک و کاربرد آن در زندگی روزمره و سفر آشنا کنیم؛ با ما همراه باشید.
پاور بانک چیست؟
پاور بانک نوعی باتری که با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است. مدار های خاص موجود در این باطری به گونه ای طراحی شده اند که این امکان را به شما می دهد تا انرژی الکتریکی را برای شارژ کردن تلفن همراه و دیگر وسیله های الکترونیکی که توانایی شارژ شدن با سیم رابط که یک قسمت آن برای متصل شدن به پاور بانک حالت یو اس بی دارد تامین کند.
پاور بانک ها برای تمامی وسیله یا دستگاه های الکترونیکی که شامل پورت یو اس پی هستند قابل استفاده است. و در کل هر دستگاهی که بتواند به کمک پورت یو اس پی شارژ شود؛ شما می توانید آن را توسط پاور بانک نیز شارژ کنید.
اگر بخواهیم ساده بگوییم، پاور بانک یک دستگاه قابل حمل و کوچیک با ولتاژ های متفاوت است که به عنوان یک شارژر می توانید برای شارژ کردن دستگاه هایی که توسط پورت یو اس بی شارژ می شوند از ان استفاده کنید. پاور بانک ها را با زدن در برق مستقیم شهری، شارژ کرد و در مواقع ضروری مثل وقتی که برق ها قطع می شوند و همچنین در سفر برای شارژ کردن تلفن های همراه خود استفاده کنید.
پاور بانک ها در اندازه مختلف و همچنین ولتاژ های متفاوت نیاز کاربران را تامین می کند. با توجه به این در خواست به پاور بانک در میان عموم افزایش یافت؛ شرکت تولیدی این محصول با ایجاد تنوع در تولیدات خود توانست نیاز های هر کاربر را به صورت تخصصی بر طرف کند.
پاور بانک ها از نوع خاص باتری قدرتمند ساخته شده اند که این باطری ها را در دنیا با نام های باطری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری شناخته می شوند.
پاور بانک های ساخته شده از باتری لیتیوم یونی بسیار ارزان هستند از این رو هر قشری توانایی خرید این نوع پاور بانک ها را خواهند داشت. از آن جایی که پاور بانک های لیتیوم یونی چگالی بیشتری دارد پس فراموش نکنید که انرژی بیشتری نیز خواهند داشت. از معایب پاور بانک های لیتیوم یونی می توان به طول عمر ان ها اشره کرد، این نوع پاور بانک ها عمر زیادی ندارند و پس از گذشت زمان دچار فرسودگی و مشکلات می شوند.
پاوربانک های ساخته شده از باطری های لیتیوم پلیمری در گذر زمان دچار فرسودگی نمی شوند طول عمر زیادی دارند، این مزیت پاور بانک های لیتیوم پلمیری باعث شده است این نوع پاور بانک ها در بازار با قیمت های بالاتری به فروش برسند. از این اگر به دنبال خرید پاور بانک ارزان قیمت هستید پاور بانک های یونی را انتخاب کنید اما اگر دنبال چیز با کیفیت تری هستید به دنبال خرید پاور بانک های پلیمری بروید.
برای اینکه بفهمیم پاور بانک مورد نظر از شارژ سریع پشتیبانی می کند بایستی در بخش اطلاعات ذکر شده توجه کنید که حتما از استاندارد های Quick Charge و Power Delivery با توان های 15 وات یا 18 وات برخور دار باشند.
مدت زمان شارژ شدن باور بانک
از آنجایی که پاور بانک ها واسطه انرژی بین باتری و وسیله الکترونیکی قابل شارژ با پورت یو اس پی هستند. برای شارژ کردن این نوع واسطه ها مسلم است مدت زمان زیادی بایستی صرف شود. پاور بانک ها همگی می توانند به دو صورت سوکت دیواری، برق شهری و یا به صورت اتصالات یو اس پی شارژ شوند. شاید برایتان جالب باشد تا بدانید مدت زمانی که برای شارژ شدن یک پاور بانک نیاز است بستگی به قدرت و ظرفیت پاور بانک ها دارد یعنی هر چه قدرت و ظرفیت پاور بانک بیشتر باشد تایم زیادی برای شارژ شدن کامل آن نیاز است.
انواع پاور بانک
پاور بانک ها در انواع مختلفی با شکل، اندازه، ولتاژ ساخته شده اند. در لیست زیر شما را با انواع پاور بانک ها آشنا می کنیم، با ما همراه باشید.
- پاور بانک استاندارد
پاور بانک های استاندارد توسط شارژر معمولی، شارژ می شوند. در قسمتی از پاور بانک های استاندارد شما می توانید چند ردیف لامپ مشاهده کنید که این لامپ ها میزان شارژ پاور بانک را نشان می دهند.
- پاور بانک خورشیدی
پاور بانک های خورشیدی از جمله دستگاه هایی است که توسط انرژی تجدید پذیر خورشید شارژ می شوند. از این رو پاور بانک های خورشیدی پنل فتوولتائیک دارند. پس برای شارژ شدن به انرژی خورشیدی نیاز دارند.
- پاور بانک بی سیم
پاور بانک های بی سیم که از استاندارد کیو آی QI پیروی می کنند می توانند توسط تمامی دستگاه های الکترونیکی قابل شارژ بی سیم شارژ می شوند.
کلام آخر
در این مطلب از سایت دودف شما را با پاور بانک و انواع آن آشنا کردیم. امیدواریم این مطلب از سایت همانند دیگر مطالب برای شما عزیزان مفید واقع گردد.
دیدگاهتان را بنویسید