جستجوی پیشرفته

استفاده از وینچ در ریکاوری

استفاده از وینچ در ریکاوری

چطوری از لوازم ریکاوری استفاده کنیم ؟ مرحله چهارم : استفاده از وینچ یکی از امن ترین راه های ریکاوری در افرود هست. راه ها و‌متودهای بسیار زیادی هست که میتونید برای امداد رسانی و‌نجات ماشین خود یا دوستاتون استفاده کنید.

بورگی و لیش از برنامه آفرود ادونچر به ما نشان میدند.

استفاده از وینچ مناسب میتونه یکی از بهترین و راحت ترین راه ها برای ریکاور کردن ماشین باشه.

باور کنید ما خیلی از وینچ هامون در برنامه تزمنیا استفاده کردیم.

امروز ما شمارو با چندتا تکنیک پایه ای وینچ اشنا میکنیم از جمله: یک خط، دو خط و انحرافی.

حالا از ساده ترین روش که کشش خطی هست شروع کنیم.

کشش خطی یکی از پایه ای ترین تکنیک های وینچه که نیاز به ابزار مناسب این کار داره.

اول نیاز به وینچ و ریموت وینچ، تسمه محافظ درخت و حداقل یک شکل اهنی.

حالا باید نقطه ریکاوری مشخص بشه که میتونه یه درخت با یک خودرو دیگه باشه که ما پیشنهاد میکنیم از درخت استفاده کنید اگر بود.

درختی تنومد و قوی انتخاب کنید که مطمئن باشید زود کنده یا شکسته نشه.

تسمه محافظ درخت رو دور پایین ترین جای درخت بیندید و با شکل اهنی به هم وصل کنید. تسمه وینچ رو با ازاد کردن دسته بیرون بکشید که سریعتر باز بشه. یادتون باشه که دسته رو دوباره قبل از امداد قفل کنید. وقتی تسمه کافی داشتید، قلاب وینچ رو به شکل اهنی وصل کنید و مطمئن بشید که کاملا فیکس شده و تسمه درخت به جایی غیر از پایین تنه درخت گیر نباشه.

حالا پتوی وینچ رو پرکنید و نزدیک به قلاب وینچ روی تسمه وینچ بندازید. کاربرد این پوت اینه که کل سیستم رو نزدیک به زمین نگه میداره و اگر قطعه ای خراب بشه تسمه ها میوفتند روی زمین و پرتاب نمیشن.

به محض اینکه قلاب وینچ به شکل وصل میشه ریکاوری شروع میشه این به معنی هست که دیگه نباید دور و بر تسمه وینچ باشید و نباید تسمه رو در حال حرکت باز کنید.

وینچ رو درگیر کنید اکر نکردید و حالا شروع به ریکاوری کنید.

خیلی مهمه که وقتی از وینچ استفاده میکنید، بعد از هر ۳۰ ثانیه استفاده مدت ۶۰ ثانیه استراحت بدید به وینچ. این کمک میکنه به حفظ باتری و قدرت حداکثری وینچ در هر بار استفاده.

حتی میتونید از اقلام کمکی مثل سندلدر هم استفاده کنید که فشار روی وینچ رو کمتر کنه و ماشین راحت تر در بیاد.

سعی کنید با وینچ حرکت کنید و نگذارید کل کار رو وینچ انجام بده ولی مهمه که اروم چرخها رو بگردونید و خیلی سریع نچرخونید که باعث بیشتر تپیدن خودرو نشه. (۲:۲۹)

حالا نوبت کشش دو خطه هست.

این یک تکنیک بسیار خوب برای نصف کردن فشار روی وینچ هست. در تزمنیا هرجا که یدک کش بود از تکنیک دوخطه استفاده کردیم چون وینچ قدرت بیشتری برای کمک به خودروی گیرکرده داشت.

در کشش دوخطه مثل مدل قبل شما همچنان به یک لنگرها مثل درخت یا خودرو نیاز دارید که تسمه محافظ رو با شکل اهنی ببندید. تنها فرق اینه که به جای اینکه قلاب وینچ رو به شکل اهنی ببندید باید اون رو از قرقره رد کنید و طناب وینچ رو به خودروی تپیده دوباره وصل کنید.

در این مورد سرعت ریکاوری تقریبا نصف سرعت معمول هست و در ضمن نصف وزنی موجود بر وینچ هست که ساده تر و با فشار کمتر برای وینچ میشه.

یادتون باشه که رو هر‌دو تسمه پتوی ریکاوری بندازید و همچنان از محل فاصله بگیرید. دوباره میگم که حتما هر ۳۰ ثانیه استفاده از وینچ مدت ۶۰ ثانیه استراحت بدید. (۳:۳۴)

تکنیک اخر وینچ که امروز میگیم تکنیک انحرافی هست.

این تکنیک در مواقعی که نیاز به جابه جا کردن درخت های بزرگ از وسط‌مسیر یا اینکه نیاز به تفییر مسیر تسمه وینچ دارید استفاده میشه.

در مثال امروز ما درختی که در برنامه تزمنیا بود رو از وسط مسیر جا به جا کردیم. ما تونستیم با تکون دادن درخت از وسط راه، به مسیر خودمون ادامه دادیم.

ستاپ تکنیک انحرافی مثل مدل دوخطی هست که  نیاز به تسمه محافظ درخت، شکل اهنی و قرقره داره که در این مورد نیاز به یک تسمه محافط درخت دیگه و شکل اهنی داره.

حالا که هردو لنگرها اماده هستند طناب وینچ رو میکشیم و از قرقره رد میکنیم تا به نقطه نهایی برسونیم. این تکنیک به ما اجازه میده که درخت رو بکشیم کنار و بدون اینکه به محیط زیست اسیب بزنیم. استفاده از پتوی ریکاوری برای هردوتسمه برای امنیت واجبه و خیلی مهمه که همه از محل دورباشند که اگر چیزی خراب شد کسی اسیب نبینه.

این چند تکنیک پایه ای بود که ما معمولا استفاده میکنیم. اگر شما روش دیگه ای بلد هستید داخل کامنت به ما بگید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *